Tippek fogápoláshoz - szájhigiéniai tanácsok az egészséges fogakért

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Fogápolás

Fogápolás

mikroszkópos fogorvosi kezelések

1970/01/01 - ZH

Mikroszkópos fogorvosi kezelések - Hatékonyabb kezelés, látványosabb eredmények

A mikroszkópos gyökérkezelés egy haladó fogászati eljárás, amely lehetővé teszi a fogorvosok számára a gyökércsatornák még pontosabb és hatékonyabb kezelését.
lyukas fog kezelése

1970/01/01 - ZH

Miért lesz lyukas a fogam annak ellenére, hogy naponta kétszer mosok fogat és fogselymezek?

A fogszuvasodás megelőzésének egyik legjobb módja a megfelelő fogmosás és fogselyem használata. De sajnos előfordulhat, hogy az emberek fogszuvasodást szenvednek a szájhigiéniai szokások betartása mellett is.
mikroszkópos fogorvos

1970/01/01 - ZH

Mikroszkópos gyökérkezelés, mindig van értelme?

A gyökérkezelés hosszú évek óta elterjedt eljárás. Mivel a technológia és a technikák fejlődtek a fogászatban, ma már gyorsabb, biztonságosabb és könnyebb kezelési folyamatot lehet biztosítani a betegek számára. Ebben a cikkben...
átlátszó fogszabályzó

1970/01/01 - ZH

Invisalign vagy Hagyományos fogszabályozás: melyik a jobb?

Ha összehasonlítjuk az Invisalign és a hagyományos fogszabályozót, melyik fogkiegyenesítő megoldás a jobb, érdekes dolgokat fedezhetünk fel. Tudj meg többet mindkettő előnyeiről, a kezelési tervek működéséről, az árakról és a fizetési...
szájhigiénia

1970/01/01 - ZH

Tippek a szájhigiénia tartós fennmaradásához

A megfelelő szájhigiénia elengedhetetlen az egészséges fogak és ínyek megőrzéséhez. Ez magába foglalja a napi fogmosást és fogselymet. Ezenkívül rendszeresen fel kell keresni fogorvosunkat fogászati vizsgálatok és tisztítások céljából. A...
időskori fogápolás

1970/01/01 - ZH

4 módszer az időskori fogápoláshoz

Az életkor előrehaladtával fontos, hogy különös gondot fordítsunk fogainkra és ínyünkre, hogy megőrizzük a jó száj egészségét idős korig. Ahogy öregszünk, vannak olyan tényezők, amelyek egyre nehezebbé teszik az erős, egészséges fogak...
« 1 »

Fogorvos, fogászat

Legfrissebb cikkek


5+1 dolog, amit nem tudtál eddig a fogimplantátumról
A fogimplantátumok az orvosi technológia egyik legnagyszerűbb áldása azok számára, akik elveszítették fogukat. A modern fogászati implantátumok képesek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikáját, lehetővé téve a páciensek számára, hogy újra magabiztosan mosolyoghassanak. Azonban még azok számára is, akik tisztában vannak ezzel a kezelési lehetőséggel, számos érdekesség és kevésbé ismert tény húzódik meg a felszín alatt. Íme 5+1 dolog, amit lehet, hogy még nem tudtál a fogimplantátumokról.
4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!