Orvosok, akiktől mind félünk - szinte teljesen indokolatlanul

Főoldal > Orvosok, akiktől mindenki fél - pedig semmi okunk rá

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Orvosok, akiktől mindenki fél - pedig semmi okunk rá


2022/05/24
SFV

Neked is van néhány olyan orvos, akikhez félve lépsz be, vagy még az időpontkéréstől is ódzkodsz? Engedd meg, hogy mostani cikkünkben megnyugtassunk felől, hogy nem vagy egyedül és félelmeid leküzdésében is segíthessünk kicsit!

Félelem orvosoktól

Fogorvos


Ti hallottatok már olyan emberről, aki szívesen jár fogorvoshoz? Valóban, amikor fogorvoshoz megyünk, többnyire elvégeznek valamilyen kezelést, azonban ebből az érzéstelenítők miatt aligha érzékelhetünk valamit, így félelmünk is irreális. Ha végképp biztos kezekben szeretnéd tudni magad, érdemes magánfogorvost keresned, például a Dentortho szájsebészetet Budapesten, ahol garantáltan csak Te vagy a középpontban.


Nőgyógyászat és urológia


A nőgyógyászattól és az urológiától sokan tartanak, mert attól félnek, hogy kellemetlen szituációba kerülnek. Ez az érzés némileg természetes, azonban, hogy aggodalmunkat csökkentsük, mindig tartsuk észben azt, hogy ezen orvosok számára ez csak munka, az orvosi vizsgálat pedig senki számára semmilyen intim szituációt nem jelent.
Vérvizsgálat


A vérvizsgálatoktól való félelem ritkán nyugszik valós és nem pszichés alapokon. Ha azonban semmiképp nem kerülheted el a vérvételt, érdemes eszedbe juttatnod, hogy érzéstelenítés itt is történik és még annyit sem érzel belőle, mint, ha megcsíp egy méhecske – és ez nem csak duma.


Oltások


Az oltásoktól való félelemre ugyanaz jellemző, mint a vérvétellel kapcsolatosakra. Itt még azt is érdemes felidéznünk a fentebbieken túl, hogy a védőoltások által megúszhatunk egy csomó további orvosi vizsgálatot és beavatkozást.


Fül- orr- gégészet


Fül-orr-gégész szakorvoshoz többnyire csakis akkor fordulunk, ha valamilyen problémánk van, így valamiféle beavatkozás, vizsgálat többnyire mindenképp szükséges. Ettől azonban semmi okunk nincs félni, hiszen az alapvizsgálatok és beavatkozások mindegyike teljesen fájdalommentes és egyáltalán nem kellemetlen.
 
Egészségmegőrzés Fogorvos, fogászat Orvos, doktorLegfrissebb cikkek


5+1 dolog, amit nem tudtál eddig a fogimplantátumról
A fogimplantátumok az orvosi technológia egyik legnagyszerűbb áldása azok számára, akik elveszítették fogukat. A modern fogászati implantátumok képesek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikáját, lehetővé téve a páciensek számára, hogy újra magabiztosan mosolyoghassanak. Azonban még azok számára is, akik tisztában vannak ezzel a kezelési lehetőséggel, számos érdekesség és kevésbé ismert tény húzódik meg a felszín alatt. Íme 5+1 dolog, amit lehet, hogy még nem tudtál a fogimplantátumokról.
4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!