Válassza ön is a fájdalommentes fogászati kezelést!

Főoldal > Fogászati beavatkozás minden fájdalom nélkül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fogászati beavatkozás minden fájdalom nélkül!


2021/01/12
Bettina

Szeretne fogai egészségi állapotával többet foglalkozni, de fél a fogászati beavatkozástól? Nem gond! Ma már számos módszerre segíthetünk magunkon, hogy leküzdjük félelmeinket és szerencsére, a fogorvos tudománya is segítségünkre lesz ebben! 

fájdalommentes fogászat

Szeretne rendszeresen gondoskodni fogai állapotáról, de azért nem megy egy fogászati vizsgálatra mert fél attól, hogy fájdalmas lesz, ha beavatkozásra kerül sor? A legtöbb ember így van ezzel, pedig nem lenne szabad a fogászati beavatkozástól félni. Egy profi szakorvos kezei alatt nincs ok az aggodalomra. Eláruljuk azt, hogy mi az oka annak, hogy fájdalommal jár egy fogászati kezelés, és azt is, hogyan lehet ezt a fájdalmat elkerülni úgy, hogy bátran ülünk be a fogorvosi székbe.



Miért jár fájdalommal a fogászati kezelés?


Biztos, hogy minden ember szeretné fogait a legnagyobb szakértelemre bízni, hiszen egy kényes témát érintünk, amikor fogorvos választásáról van szó. A legtöbben azért halogatják a fogorvosi kezelést annak ellenére, hogy tudják fontos lenne, mert előző beavatkozások során negatív élményük volt. Ez lehet egy rosszul beadott injekció, lehet egy fájdalmas és hosszas kezelés, de akármilyen negatív élménnyel járt a beavatkozás a fő probléma az, hogy nem megfelelő orvos végezte el a kezelést. Egy profi fogorvos nem végez el olyan fogászati beavatkozást, ami fájdalommal jár. Természetesen nem kellemes dolog amikor hosszasan nyitva kell tartani a szánkat, és azt sem kell szeretni, hogy valaki kezelésbe veszi fogainkat, de félni sem kell tőle, mert egy jó fogorvos fájdalommentesen tudja kezelni a pácienst. Fájdalommentes fogászat Budapesten pedig létezik!  



 

Mit tehetek annak érdekében, hogy ne érezzem a fogászati kezelést?

Vegye fel a kapcsolatot a budapesti Móricz Dental fogászatával, hogy igénybe vehesse a 3 lépcsős fájdalommentes fogászati kezelésüket. Ezt a kezelést nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogorvosok végzik, és mielőtt megijedne attól, hogy injekciót kap mi már előre megnyugtatjuk: az injekció beadását megelőzően mentálisan felkészítik a kezelésre, illetve egy speciális zselével az injekció helyét lezsibbasztják, hogy semmilyen fájdalmat ne érezzen már a kezelés elején sem. Ezzel az eljárással semmi oka nem lesz az aggodalomra. 

 

Van más megoldás is a fájdalommentes fogászati beavatkozásra?

A Móricz Dental fogászatán lehetőség van bizonyos beavatkozásoknál kérni, hogy altatásban végezzék el a kezelést. Ilyenkor a szakorvos mellett aktívan vesz részt egy altatóorvos és egy altatóasszisztens is, hogy minden zavartalanul és a legnagyobb biztonságban menjen. Ahhoz, hogy további információkat tudjon meg az altatásban lévő beavatkozásról keresse fel a Móricz Dentalt és kérjen időpontot egy személyes konzultációra, ahol mindent részletesen átbeszélnek a beavatkozás menetéről. 







Legfrissebb cikkek


6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Valóban szükségünk van multivitaminokra? A meglepő igazság
A vitaminok szervezetünk számára elengedhetetlenek. Ebből a cikkből megtudhatja, mikor és milyen vitaminokat szedjen, illetve felfedjük a legnagyobb tévhiteket a multivitaminokkal kapcspolatban.
Gyakori okok amiért kialakulhat az ínybetegség és még te sem hallottál róla
A legtöbb esetben a plakk (lepedék) az elsődleges ok, azonban számos egyéb oka is van az ínyfertőzésnek, amelyekről esetleg nem tudsz. Íme a fogínybetegségek hét gyakori oka, valamint tippek az ínyfertőzések megelőzésére:
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!