Lehet láthatatlan és fádalommentes a fogbeültetés?

Főoldal > Valóban lehet fájdalommentes és láthatatlan a fogimplantátum?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Valóban lehet fájdalommentes és láthatatlan a fogimplantátum?


2022/05/25
SFV

Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy a fogbeültetés nem csak hosszú és költséges folyamat, de rendkívül fájdalmas is, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy egy plusz testrésszel leszünk gazdagabbak, ráadásul még az sem biztos, hogy teljesen olyan lesz, mint az eredeti. Engedd meg, hogy mostani cikkünkben rácáfoljunk erre és megnyugtassunk!

Fogimplantátum: lehet-e fájdalommentes?

Az érzéstelenítés


Ahogyan minden fogászati beavatkozásnál, úgy a fogbeültetésnél is teljes érzéstelenítés vagy altatás történik, így garantáltan szinte semmit nem érzel majd a folyamatból, esetlegesen csak egy apró nyomást, amikor az ínyformázó csavar a helyére kerül. Ennek értelmében tehát a fogbeültetés fájdalommentes az elejétől a végéig.


Az ínyformázó csavar behelyezése után


A fogbeültetés első lépése az ínyformázó csavar behelyezése, amit követően gyógyulási időszakra van szükség. Ebben a gyógyulási időszakban természetesen érdemes figyelnünk arra, hogy óvjuk a külső hatásoktól a területet. Az ínyformázó csavar behelyezését egy implantátumfej behelyezése követi, melyre majd a fogpótlás és a korona kerülhet, mely kezelésektől még annyira sem érdemes félnünk, mint az ínyformázó csavartól, hiszen ebből már tényleg semmit nem érzünk majd.
Tényleg olyan lesz a fogimplantátum, mintha a saját fogam lenne?


A válasz igen. Hiszen a fogpótlás és a korona is teljes mértékben személyre szabottan, a Te foghíjad kitöltésére készül, pontosan olyan méretben és színben, mint ahogyan azt Te szeretnéd. Éppen ezért van szükség a kezelést megelőző és az aközbeni tervezési folyamatokra is, melyben a teljes kezelés menetét és költségeit előre láthatod majd, a szakértők pedig elkészíthetik a fogsorodba tökéletesen illeszkedő implantátumot.
Ha még nem tudod, melyik az a hely, ahol szívesen rábíznád a szakértőkre új fogad elkészítését, akkor jó szívvel ajánljuk figyelmedbe a Móricz Dental rendelőjét, ahol garantáltan fájdalommentes a fogbeültetés.
 
Fogorvos, fogászat Sebész, sebészetLegfrissebb cikkek


5+1 dolog, amit nem tudtál eddig a fogimplantátumról
A fogimplantátumok az orvosi technológia egyik legnagyszerűbb áldása azok számára, akik elveszítették fogukat. A modern fogászati implantátumok képesek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikáját, lehetővé téve a páciensek számára, hogy újra magabiztosan mosolyoghassanak. Azonban még azok számára is, akik tisztában vannak ezzel a kezelési lehetőséggel, számos érdekesség és kevésbé ismert tény húzódik meg a felszín alatt. Íme 5+1 dolog, amit lehet, hogy még nem tudtál a fogimplantátumokról.
4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!