Ezért érdemes mielőbb fogorvoshoz menned...

Főoldal > Ezért menj fogorvoshoz MOST…

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért menj fogorvoshoz MOST…


2022/04/24
SFV

…vagy amint megteheted! Mutatjuk, miért érdemes rendszeresen fogorvoshoz látogatnod, nem pedig csak akkor, ha már beállt a vészhelyzet.

Fogorvosi konzultáció

…mert a fájdalom már egy utolsó segélykiáltás…


…mégpedig a fogaidtól, akik már régóta szenvednek. Tehát ha csak akkor mész fogorvoshoz, amikor már rettentően fáj a fogad, akkor nagy valószínűséggel a legjobb, amit tehetnek az érdekedben az egy fogmentő kezelés, rosszabb esetben pedig akár el is veszítheted a fogaid.


…mert a rendszeres konzultáció fogakat menthet…


…hiszen, ha időben felfedeznek egy problémát, vagy ha rendszeresen részt veszel fogkőleszedésen, akkor akár évtizedekkel meghosszabbodhat fogaid élettartama. A fogkő ugyanis hosszútávon nem csak esztétikai hibát, de fogszuvasodást, így fogvesztést is eredményezhet. Ugyanígy egy időben felismert és kezelt gyulladás megakadályozhatja a kellemetlen fogfájásokat és az ezzel járó egyéb viszontagságokat.
…mert akkor nem kell félned attól, hogy fájni fog…


… a fogorvoslás ugyanis csak akkor fáj, ha a fogaid már előrehaladott, gyulladt állapotban vannak, amely felülkerekedik az érzéstelenítésen. Ez pedig csak akkor következhet be, ha nem fedeznek fel időben egy már meglévő problémát.


…mert azzal, hogy a mosolyod egészséges, a teljes megjelenésed fényét emeled…


… hiszen, biztosan Te is érezted már úgy, hogy a külsőd áll a magabiztosságod útjában. Azonban aligha van olyan ruhaszett, vagy kócos haj, amit ne tudna orvosolni egy megnyerő, igazán őszinte mosoly.


…mert a jó szakembertől nem kell félned…


…a jó szakember profi munkájának része ugyanis az emberséges hozzáállás és a betegközpontú ellátás. Ha még nem találtad meg azt a fogorvost, akihez nyugodt szívvel mész, bátran ajánljuk figyelmedbe ezt a szájsebészetet Budapesten!
 
Betegség megelőzése Egészségmegőrzés Fogorvos, fogászatLegfrissebb cikkek


4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Valóban szükségünk van multivitaminokra? A meglepő igazság
A vitaminok szervezetünk számára elengedhetetlenek. Ebből a cikkből megtudhatja, mikor és milyen vitaminokat szedjen, illetve felfedjük a legnagyobb tévhiteket a multivitaminokkal kapcspolatban.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!