Egészségügyi marketing alapjai kezdőknek: így kezdd meg orvosi praxisod online jelenlétét egyszerűen!

Főoldal > 4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez


2023/04/12
NA

Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.

Egészségügyi marketing orvosoknak

1. Közösségii média tippek orvosoknak

Ha egészségügyi vállalkozásodnak jelenleg nincs közösségimédia-fiókja, akkor lemaradsz egy rendkívül befolyásos módról, amellyel új betegeket érhetnél el.
A legtöbb ember naponta legalább néhány órát tölt a közösségi médiában. Ha hirdeted praxisodat ezeken a platformokon, a felhasználók többet megtudhatnak rólad, miközben olyan tevékenységben vesznek részt, amely érdekli őket.

A közösségi médiában két elsődleges típusú bejegyzést hozhatsz létre:•    Organikus bejegyzések: olyan bejegyzések, amelyekért nem kell fizetni. Ezek lehetnek szöveges bejegyzések, képek és videók, amelyek megjelennek a rendelőd közösségi oldalain.
•    Fizetett hirdetések: Olyan hirdetések, amelyekért olyan platformokon keresztül fizetsz, mint a Facebook Ads. Ezek a hirdetések akkor is megjelenhetnek a felhasználók közösségi média hírfolyamain, ha nem követnek téged.

Azt javasoljuk, hogy használd a két bejegyzéstípus kombinációját, hogy bővítsd praxisod elérését.

2. Webhely optimalizálás

A weboldalad egy digitális marketingeszköz, amely képes megosztani a felhasználók benyomásait egészségügyi praxisoddal kapcsolatban. Ha webhelyed elavult, lassú vagy nehézkes, a látogatók néhány másodpercen belül már ki is lépnek és jobb lehetőségeket keresnek – igazít el minket Máté Balázs online marketing tanácsadó az egészségügyi marketing tippek alapjaiban. 

 

Webhelyed optimalizálásához a következő lépéseket teheted:

•    Távolíts el minden elavult információt
•    A betöltési sebesség javítása
•    Az írott tartalmat különítsd el címsorokkal és rövid bekezdésekkel
•    A könnyebb navigáció érdekében helyezz el menüket az oldal tetején
•    Használj olvasható betűtípust és vizuálisan tetszetős színpalettát

 

3. Blog létrehozása 

A blogbejegyzések létrehozása a webhelyen egy másik hatékony stratégia az orvosi marketingkampányhoz. Sok vállalkozás blogbejegyzéseket használ tartalommarketing-stratégiájának javítására, ezzel is növelve a keresőmotorok helyezéseit. Írhatsz egészségügyi hírekről, betegségekről és minden érdekes információról, ami megmozgatja az embereket. Ha optimalizálni szeretnéd blogbejegyzéseidet a SEO-hoz, akkor konkrét kulcsszavakat kell tartalmaznia a bejegyzéseknek, ezekről érdemes egy marketing ügynökséggel egyeztetni. 

 

4. Használd ki az e-mail marketing előnyeit

Sok ember nagyobb valószínűséggel olvassa el e-mailjeit: ennek eredményeként a rendelődnek hatékony e-mail marketing stratégiát kell kialakítania, hogy kapcsolatba lépjen jelenlegi és leendő betegbázisával.
Orvos, doktorLegfrissebb cikkek


5+1 dolog, amit nem tudtál eddig a fogimplantátumról
A fogimplantátumok az orvosi technológia egyik legnagyszerűbb áldása azok számára, akik elveszítették fogukat. A modern fogászati implantátumok képesek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikáját, lehetővé téve a páciensek számára, hogy újra magabiztosan mosolyoghassanak. Azonban még azok számára is, akik tisztában vannak ezzel a kezelési lehetőséggel, számos érdekesség és kevésbé ismert tény húzódik meg a felszín alatt. Íme 5+1 dolog, amit lehet, hogy még nem tudtál a fogimplantátumokról.
4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!