A szép mosoly titka: Így ápold a fogaidat, hogy szépek és egészségesek legyenek

Főoldal > Mit tegyünk a szép mosolyért?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit tegyünk a szép mosolyért?


2022/06/21
AN

Mindenki szeretne szép mosolyt, amihez a mai világban már szinte minden lehetőségünk megvan. Van olyan, amikor csak a fogorvos tud segíteni, hogy a kívánt végeredményt elérjük, de otthon is tehetünk azért, hogy szép legyen a mosolyunk.

Mit tegyünk, hogy szép mosolyunk legyen?

Mit tehetünk otthon a szép fogakért otthon?

 

Figyeljünk oda a fog- és szájápolásra mindennap!

A rendszeres fogmosás az egyik, ha nem a legfontosabb amit tehetünk azért, hogy a fogaink szépek és egészségesek maradjanak.Használjunk flourid tartalmú fogkrémet. A flourid erősíti a fog zománc rétegét, így a szennyeződésekkel és savakkal szemben ellenállóbbak lesznek a fogaink. Ezzel megakadályozva a fogszuvasodását, és elkerülve a kellemetlen foggyulladást.

A szájölbítők használatát is tegyük rendszeressé. Sokan fogmosás után a szájukat vízzel öblítik ki, viszont ezt cseréljük le szájvízre, így a fogakról nem öblítjük le teljesen a flouridos fogkrémet.

 

Kerüljük a cukros ételeket

A cukros ételek és üdítőitalok nagyban hozzájárulnak a fogaink romlásához. Próbáljuk minél jobban kerülni a cukor tartalmú élelmiszereket, ezzel is megóvva a fogunkat.

 

Forduljunk fogorvoshoz

Hogy ha otthon nem tudjuk a fogunk egészségét fenntartani, akkor forduljunk a fogorvosunkhoz, aki a szakértelmével orvosolni tudja a problémánkat. Legyen szó fogkő eltávolításról vagy a fogszuvasodás kezeléséről.

 

Hordjunk fogszabályzót

Abban az esetben, ha nem a fogunk egészségével van a probléma, hanem esztétikai okokból nem olyan szép a mosolyunk, mint ahogyan azt mi szeretnénk, akkor érdemes fogszabályzót hordanunk.

A mai világban a fogászat már nagyon modern, így például a fogszabályozás terén is sok féle fogszabályzó készülék közül választhatunk. A felnőtt fogszabályozás is nagyon elterjedt. A fogorvos segít megtalálni a számunkra legmegfelelőbb fogszabályzó típust, így ezt érdemes rábízni. Bár talán a fogszabályozás árak nem a leolcsóbbak, a végeredmény miatt feltétlenül megéri belevágni.

 
Egészségmegőrzés Egészségügyi tippek, tanácsok Fogorvos, fogászatLegfrissebb cikkek


5+1 dolog, amit nem tudtál eddig a fogimplantátumról
A fogimplantátumok az orvosi technológia egyik legnagyszerűbb áldása azok számára, akik elveszítették fogukat. A modern fogászati implantátumok képesek helyreállítani a fogak funkcionalitását és esztétikáját, lehetővé téve a páciensek számára, hogy újra magabiztosan mosolyoghassanak. Azonban még azok számára is, akik tisztában vannak ezzel a kezelési lehetőséggel, számos érdekesség és kevésbé ismert tény húzódik meg a felszín alatt. Íme 5+1 dolog, amit lehet, hogy még nem tudtál a fogimplantátumokról.
4 stratégia orvosok számára az online jelenlét megkezdéséhez
Sok orvos csodálkozik azon, hogy miért olyan kulcsfontosságú a digitális marketing a munkájukban. Ha hatékony digitális marketingstratégiát használsz egészségügyi vállalkozásod számára, a leendő betegek könnyeben megtalálnak és nagyobb eséllyel választják a te rendelődet a környékeden működő versenytársakkal szemben, Minden új beteg, aki hozzád jelentkezik be, növeli nyereségedet és praxisod sikerét.
6 tipp az egészséges fogak és íny érdekében
A száj egészségének védelmének legjobb módja a helyes szokások rutinná alakítása, például a napi kétszeri fogmosás és hathavonta a fogorvos felkeresése.  A legegészségesebb mosolyú betegek azok, akik megértik a megelőző fogászat értékét. Soha nem késő elkezdeni kézbe venni szájüregi egészséget, ezért ajánljuk 5 legjobb tippünket az egészséges fogak és íny megőrzéséhez.
Az egészséged nem várhat!

Az egészség mindennél többet ér! Szakmai cikkekkel, hírekkel és újdonságokkal segítünk hosszú időn át megőrizni, vagy végre újra visszaszerezni kicsattanó egészségedet! 

Egészségmegőrzés, diagnosztika, megoldások

Különféle tüneteket tapasztalsz, és szeretnéd tudni, hogy pontosan mire utalnak? Szeretnél több energiát belefektetni egészséged megőrzésébe? Úgy érzed, itt az idő, hogy változtass, és az egészséges életmód útjára lépj? Szeretnéd megfelelően kezelni a betegséged? A legjobb helyen jársz, cikkeinkkel éppen ezekben segítünk!

Fogyás, diéta, életmódváltás, egy új élet

Tudj meg minden az egészséged megőrzéséről, maradj fitt és energikus! Cikkeink között ehhez mindent megtalálsz! Légy naprakész, ismerkedj meg a legújabb trendekkel, a különböző diétákkal, ismerj meg színes, izgalmas, egészséges recepteket!

Ha orvos kell...

Legyen szó allergiáról, fájdalomról, stresszről vagy valamilyen betegségról, weboldalunkon bővebben tájékozódhatsz, hogy segítsünk megőrizni egészségedet napról-napra! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a lehető leggyorsabb és legjobb megoldást kínáljuk számodra! Egészség kalauz, hogy ha orvos kell….

Kitekintő

Gyermekeknek, felnőtteknek és időseknek is segítünk! Izgalmas szakmai cikkeink és gyakorlati tanácsaink között biztosan megtalálod a kérdésedre a választ, a problémádra a megoldást. Ne hagyd elveszni az egészséged!